Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Geen illegaal vuurwerk, wel 11 bekeuringen

Toegevoegd: 16-12-2017, 21.08 uur - Update: 17-12-2017, 14.35 uur
Op verschillende locaties werd door de politie gecontroleerd. Op verschillende locaties werd door de politie gecontroleerd.
Op verschillende locaties werd door de politie gecontroleerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag bij controles op de landsgrens 11 bekeuringen uitgedeeld. Er werd gezocht naar illegaal vuurwerk, maar dit werd niet aangetroffen.

In totaal werden bij de verschillende locaties 296 voertuigen gecontroleerd. De bekeuringen werden uitgedeeld voor uiteenlopende overtredingen. Volgens de politie ging het onder andere om het niet dragen van de autogordel en het niet kunnen tonen van identiteits- of autopapieren. Eén automobilist bleek nog een openstaande boete te hebben en één automobilist reed in een onverzekerde auto.

Er werden 29 blaastesten afgenomen maar niemand had gedronken. Eén van de passanten bleek bij de politie gesignaleerd te staan omdat er nog een vonnis van de rechtbank betekend moest worden. "Deze persoon is meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft nu twee weken de tijd om hoger beroep aan te tekenen", aldus de politie.

De controles vonden plaats op de Tractaatweg (N61) in Westdorpe, op de Westkade (N252) in Sas van Gent, op de N290 bij Kapellebrug / Hulst en in de Schoolstraat in Koewacht. De politie laat weten de komende tijd vaker te controleren op het invoeren van illegaal vuurwerk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750