Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 357 km

Fietsendief Goes op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 17-12-2017, 08.06 uur
De dief wilde ervandoor gaan met deze tweewieler.
De dief wilde ervandoor gaan met deze tweewieler.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het NS-station in Goes heeft de politie zaterdagavond laat een fietsendief op heterdaad betrapt en aangehouden.


Via cameratoezicht werd rond 23.30 uur gezien dat iemand zich verdacht gedroeg bij het station. Hij werd daarom gevolgd richting het Stationspark en omdat de politie vermoedde dat de man op dievenpad was, werd het Goesse station omsingeld.

De verdachte had dit echter niet in de gaten en wilde er met een herenfiets vandoor gaan. Agenten wisten hem echter op heterdaad te betrappen. Hij is aangehouden en overgebracht naar Torentijd in Middelburg. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de tweewieler zodat deze aangifte kan doen. De fiets is voorlopig gestald op het politiebureau aan de Valckeslotlaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wij arendskerkenaren (18-12-2017 om 15:08)
werkt toch heel goed die camera.s mensen die hard moeten werken voor hun spullen en afhankelijk zijn van hun fiets en zulke fietse dieven moeten ze keihard aan pakken deze dief heeft al meerdere keren fietsen gestolen gelijk goed aanpakken . opsluiten iemand die niet wilt luisteren moet maar voelen ., goed zoo politie goes. goeie vangst ,
Cookie-instellingen beheren