Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief Goes al eerder betrapt

Toegevoegd: 17-12-2017, 14.05 uur - Update: 17-12-2017, 14.37 uur
De dief wilde ervandoor gaan met deze tweewieler.
De dief wilde ervandoor gaan met deze tweewieler.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De fietsendief die zaterdagavond werd aangehouden in Goes heeft al vaker tweewieler ontvreemd. Dat zegt het Openbaar Ministerie (OM).


Via cameratoezicht werd rond 23.30 uur gezien dat iemand zich verdacht gedroeg bij het station. Het Goesse station werd  omsingeld en agenten wisten de man op heterdaad te betrappen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Het gaat om een 34-jarige man uit Hansweert.

Volgens het OM heeft nader onderzoek inmiddels uitgewezen dat het niet de eerste keer is dat de man in verband wordt gebracht met fietsendiefstal. Hij moet zich op 24 januari voor meerdere fietsendiefstallen verantwoorden bij de politierechter. De politie is overigens nog op zoek naar de eigenaar van de fiets: een mountainbike van het merk Merida.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren