Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Specifieke getuige ongeluk Ritthem gezocht

Toegevoegd: 17-12-2017, 14.21 uur
Sporenonderzoek na het ongeluk op de Sloeweg Noord.
Sporenonderzoek na het ongeluk op de Sloeweg Noord.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De politie is op zoek naar een specifieke vrachtwagenchauffeur die mogelijk meer duidelijkheid kan geven over de toedracht van het ongeluk in Ritthem waardoor dinsdag twee kinderen zijn overleden.


Volgens de politie reed de chauffeur rond 07.40 uur over de Sloeweg Noord. Dat deed hij/zij vermoedelijk met een trekker-opleggercombinatie of een ander vergelijkbaar groot voertuig. De politie komt graag met de chauffeur in contact. Ook mensen die de vrachtwagen hebben zien rijden wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Bij het ongeluk kwamen een jongen van 3 en een meisje van 5 jaar oud om het leven. Hun 30-jarige moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis maar volgens de politie is zij buiten levensgevaar. De auto waarin de drie zaten kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste daar tegen het voertuig van een 35-jarige Middelburger. Ook hij raakte gewond maar hij kon het ziekenhuis na behandeling al snel weer verlaten.

De politie heeft de getuigenoproep ook aangegrepen om namens de getroffen familie een bericht door te geven. “De familie wil graag een blijk van dank en waardering overbrengen aan iedereen die hulp heeft verleend aan de slachtoffers en aan alle andere mensen die op velerlei wijze meeleven met de familie”, zo zegt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jee (17-12-2017 om 22:37)
Misschien beelden van de Westerscheldetunnel nakijken welke trucks er 5 minuten voor het ongeval de tolpoortjes passeerden? Dan misschien mogelijk kentekens na te trekken waar de trucks toen reden om zo die truck te traceren?
taxi (17-12-2017 om 20:15)
alleen jammer dat de meeste vrachtwagen chauffeurs die daar rijden vaak buitenlands of van buiten de regio zijn. kan deze oproep niet landelijk en ook in vreemde talen verspreid worden?
Cookie-instellingen beheren