Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man met rijverbod botst tegen hek

Toegevoegd: 17-12-2017, 14.47 uur
Dronken man met rijverbod botst tegen hek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In Sas van Gent heeft de politie zondag in alle vroegte een 24-jarige man aangehouden die onder invloed van alcohol met zijn auto tegen een tuinhek was gereden en er vervolgens vandoor was gegaan.


Een getuige zag de aanrijding in de Baljuwstraat gebeuren en noteerde het kenteken van de auto. Agenten gingen vervolgens naar het adres van de tenaamgestelde van de auto en troffen de man in de straat in zijn auto aan. Het voertuig was op dat moment nog warm en de man bleek onder invloed van alcohol te verkeren.

De man, een 24-jarige man uit Sas van Gent, blies bij de ademanalyse een uitslag van 630 Ug/l. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs want dat was namelijk voor de duur van acht maanden ingevorderd. De man is meegenomen naar het bureau en verhoord. Hij ontkent volgens de politie dat hij zelf heeft gereden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft zondagmorgen 17 december 2017 in alle vroegte aangehouden. De man bleek onder invloed van alcohol met zijn auto in de Baljuwstraat tegen een tuinhek te zijn gereden en was er daarna vandoor gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (18-12-2017 om 13:06)
Verplicht alcohol slot + 1200 uur taakstraf bij de plantsoendienst.
Goesenaar (17-12-2017 om 16:25)
Auto in de shredder en man voor lange tijd opsluiten.
Michelle (17-12-2017 om 16:08)
Niet alleen een boete maar ook zijn auto verbeurd verklaren!
Cookie-instellingen beheren