Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist laat gewonde scooterrijder achter

Toegevoegd: 17-12-2017, 18.09 uur - Update: 18-12-2017, 10.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft een automobilist zondag aan het begin van de avond een scooterrijder gewond achtergelaten na een aanrijding.

De auto kwam rond 17.10 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan in botsing met een snorscooter. De snorfietser kwam ten val en moest door de ambulancedienst worden behandeld. Volgens de politie is de automobilist ervandoor gegaan zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De gewonde snorfietser, een 53-jarige scooterrijder, is per ambulance afgevoerd. De politie heeft de scooter weggebracht. Getuigen van het ongeluk worden verzocht zich te melden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (18-12-2017 om 19:25)
gelukkig werken de camera's weer dus de politie heeft hhheeeeeeeellll snel de "dader "achterhaald.
@ nelis (18-12-2017 om 17:26)
Dat ding heeft verlichting voor en achter.. Die zie je gewoon aankomen of rijden, als je uit je doppen kijkt. Er zal wel wat meer aan de hand zijn, gezien de locatie van het ongeval. 't is nu eenmaal een wijk met problemen en je rijdt of rent niet zomaar weg van een ongeval
Erik (18-12-2017 om 09:35)
Waar hebben mensen de laatste tijd last van? Het is in den landen wel schering en inslag om door te rijden na een aanrijding en mensen gewond achter te laten...
Nelis Jan (18-12-2017 om 06:56)
Ik zie dat deze leuke scooter, wel een camouflagekleur heeft, zo dat zwart in het donker! Enige helder reflecterende fluoriserende strepen, aan de zijkant, kunnen flink bijdragen aan de zichtbaarheid van opzij !!