Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inwoners IJzendijke ernstig gewond

Toegevoegd: 17-12-2017, 20.33 uur
Inwoners IJzendijke ernstig gewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WATERVLIET (B) - Bij een verkeersongeluk net over de grens in het Belgische Watervliet zijn zaterdagavond laat verschillende  inwoners van IJzendijke zwaargewond geraakt. Dat meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad.


Volgens de krant kwamen rond 23.30 uur drie auto's met elkaar in botsing op de Ketterijstraat. In twee van die auto's zaten inwoners van IJzendijke: in de eerste auto een 21-jarige, een 17-jarige en een 16-jarige en in de tweede auto een 18-jarige. In het derde voertuig zaten Belgen.

Verschillende betrokkenen moesten door de brandweer worden bevrijd. Mogelijk gebeurde het ongeluk als gevolg van plaatselijke gladheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren