Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rijdt auto klem in Middelburg

Toegevoegd: 18-12-2017, 08.18 uur
De bestuurder had eerder een algeheel rijverbod gekregen.
De bestuurder had eerder een algeheel rijverbod gekregen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond laat op de Langevielesingel in Middelburg een personenauto klem gereden.


Volgens de politie had de bestuurder van het voertuig eerder op de avond van een officier van dienst al een algeheel rijverbod gekregen omdat hij was betrapt op het rijden onder invloed.

Toen de bestuurder opnieuw achter het stuur bleek te zijn gekropen werd de auto door verschillende politie-eenheden klemgezet op de Langevielesingel. De bestuurder werd vervolgens aangehouden voor het rijden onder invloed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (18-12-2017 om 12:23)
dit soort ASO,s knalhard aanpakken, laat hem maar zitten tot na nieuwjaar, met een beetje fantasie lukt dat wel. Hoop dat de rechter ook eindelijk eens beseft dat dit soort lieden een aanslag plegen op het noodfonds want verzekerd zijn ze niet. Dus de belastingbetaler draaid hier weer voor op. Bumper;
w de hoop (18-12-2017 om 10:54)
auto en rijbewijs in beslag nemen,en nooit meer terug geven. zulke idioten horen niet aan het verkeer deel te nemen. denken niet aan de gevolgen bij een ongeluk.
Cookie-instellingen beheren