Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (8) ernstig gewond bij Krabbendijke

Toegevoegd: 18-12-2017, 19.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een 8-jarige meisje is aan maandag het einde van de middag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke.


Even na 17.00 uur stak het meisje de weg over en werd geschept door een automobilist. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Schapendijk. Gelijk was duidelijk dat er sprake was van ernstig letsel. Een traumateam rukte vanaf Rotterdam uit met een auto om hulp te bieden. Vanwege de aanrijtijd is de ambulance het traumateam tegemoet gereden.

De politie heeft onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval. De weg was hiervoor afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (20-12-2017 om 20:52)
@Cor; hoe bestaat het dat U zulke dingen tikt. Leest u nooit iets na wat U schreef voordat U het verzendt? Lieve mama-papa en de andere kinderen, ik hoop dat jullie er samen uitkomen en rust vinden na deze verschrikkelijke klap in jullie gezin. Heel veel sterkte.
Maaike (19-12-2017 om 20:54)
Wow wat vreselijk! En nog zo jong verschrikkelijk en dat net voor de kerstdagen : ze zou nog zoveel jaartjes erbij horen Heel erg veel sterkte voor de familie vrienden enz.. met dit zware verlies bij niet 1 kindje zou dit mogen gebeuren hart verscheurend slaap zacht klein meisje ook nu word goed voor je gezorgd
Riet (19-12-2017 om 19:54)
Wij wensen de fam. heel veel sterkte toe, heel erg triest ook voor de chauffeur.
Femke (19-12-2017 om 18:54)
Heel veel sterkte en liefde en vooral Gods kracht. Rust zacht lief meisje. Heel veel sterkte voor de familie en iedereen die haar lief had. Vooral Gods kracht.
een moeder van 8 (19-12-2017 om 13:34)
Heel veel sterkte toegewenst.We bidden voor jullie.
Bertus (19-12-2017 om 12:39)
Vreemde reactie @Cor. Veel sterkte voor het meisje en de familie. Maar zeker ook voor de automobilist.
Cookie-instellingen beheren