Weerbericht:
Bewolkt en nevelig. Overdag grijs en kil, meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil TBS verkrachter meisje (8) verlengen

Toegevoegd: 18-12-2017, 21.02 uur
OM wil TBS verkrachter meisje (8) verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft de rechtbank verzocht de tbs van de 35-jarige M. B. uit Terneuzen met twee jaar te verlengen.


B. kreeg in 2006 die tbs met dwangverpleging opgelegd vanwege een serie aanrandingen die het jaar daarvoor in de omgeving van Hoek en Terneuzen hadden plaatsgevonden. In totaal zouden het zeker dertien meisjes zijn geweest. Bij Sluiskil werd door hem op brute wijze een toen zeventien jarig meisje verkracht.

De aanrandingen gebeurden meestal 's avonds als het donker was en de pakkans relatief klein was. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (19-12-2017 om 15:43)
@ger We leven vooralsnog in een functionerende rechtstaat, zodra wij beginnen mensen te classificeren als minderwaardig, hebben wij officieel de universaliteit van de mensenrechten gedag gezegd. Dat is een buitengewoon gevaarlijk pad die wij niet op willen moeten. Zelfs verachtelijke viespeuken zoals in bovenstaand artikel hebben rechten, want zijn rechten zijn onze rechten.
ger (19-12-2017 om 11:44)
gewoon slecht dat er overleg nodig om om deze ellendeling langer vast te houden. dit soort mannen veranderen nooit en het is dan ook nodig om dit soort lui voor altijd van de maatschappij te weren.