Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto rijdt door na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 19-12-2017, 09.59 uur
De veroorzaker reed vermoedelijk in een Renault.
De veroorzaker reed vermoedelijk in een Renault.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar iemand die vannacht op de Herengracht in Terneuzen is doorgereden na het veroorzaken van een ongeluk.

Volgens de politie reed een automobilist rond 00.15 uur tegen een geparkeerd voertuig aan. Deze verliet vervolgens de plaats van het ongeluk. "Het voertuig van de veroorzaker is vermoedelijk een groot model Renault in de kleur metallic zwart", aldus de politie.

De politie vraagt mensen die een voertuig kennen dat voldoet aan de beschrijving en dat sinds vannacht schade heeft contact op te nemen. Ook getuigen worden verzocht zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-12-2017 om 06:56)
Chaffeur je bent verantwoordelijk voor het gene wat je veroorzaakt heeft dus geef je eigen op als dader die verantwoord is voor de schade.