Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje (8) ongeluk Krabbendijke kritiek

Toegevoegd: 19-12-2017, 10.05 uur
Het meisje verkeert in kritieke toestand.
Het meisje verkeert in kritieke toestand.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Het meisje dat gisteren zwaargewond raakte bij een aanrijding in Krabbendijke verkeert in kritieke toestand. Dat zegt de politie.


Even na 17.00 uur stak het meisje bij de Oude Rijksweg de weg over en werd ze geschept door een automobilist. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Schapendijk. Gelijk was duidelijk dat er sprake was van ernstig letsel. Een traumateam rukte vanaf Rotterdam uit met een auto om hulp te bieden. Vanwege de aanrijtijd is de ambulance het traumateam tegemoet gereden.

Het 8-jarige meisje uit Krabbendijke is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld en daarna afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. Daar ligt zij volgens de politie in kritieke toestand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (19-12-2017 om 11:18)
Sterkte aan allen!!! Vreselijk bericht!!!
Cookie-instellingen beheren