Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon geschept door auto N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 19-12-2017, 18.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Een persoon is vanmiddag op de N57 bij Vrouwenpolder gewond geraakt nadat hij geschept is door een automobilist. Vermoedelijk stak het slachtoffer de weg over bij de verkeerslichten.


Het ongeval vond rond 16.30 uur plaats ter hoogte van de parkeerplaats bij de Veerse Gatdam. In eerste instantie werd er uitgegaan van ernstig letsel. Zo werd er ook een traumateam op pad gestuurd. Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren bleek de inzet hiervan niet nodig.

Het slachtoffer is met een ambulance aar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JH Leopold (19-12-2017 om 20:27)
Uit ervaring weet ik dat het verkeerslicht voor voetgangers kort op groen staat, je moet doorlopen anders ben je te laat. Daarnaast al eens bijna aangereden hier door een trucker uit Vlissingen welke de kleur rood niet goed kent, naar later is gebleken op de expres weg in België waar deze zelfde meneer Door rood reed en iemand van het leven beroofde. Tijd coor een rotonde aub
Cookie-instellingen beheren