Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee hennepkwekerijen ontdekt op Tholen

Toegevoegd: 20-12-2017, 11.07 uur
Twee hennepkwekerijen ontdekt op Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - De politie heeft gisteren in Stavenisse en in Sint-Maartesndijk een hennepkwekerij ontdekt.


In Stavenisse werd er een kwekerij aangetroffen in een huurwoning aan de Graaf van Loonstraat. Er is een verdachte aangehouden die nog een voorwaardelijke gevangenisstraf open had staan. Deze kon direct worden ongezet in een celstraf waardoor hij vast zit. De huur van de woning is per direct opgezegd.

In Sint-Maartensdijk bleek er ook in een huurwoning een kwekerij aanwezig te zijn. Deze werd gevonden in de Wilhelminastraat. Ook voor deze bewoner is de huur per direct beëindigd.

Bij beide kwekerijen was sprake van diefstal van stroom. Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-12-2017 om 14:49)
Dat zijn dan weer 2 familie s die met de kerst op straat staan. Vragen ze zelf o. Als het een huurhuis is zet de woningbouw je direct op straat en kan je niks meer huren in Zeeland en Brabant. En is het een eigen huis dan draait de politie in overleg met de burgemeester je huis 3 maanden op slot. Kan je 3 maanden naar een hotel.
Cookie-instellingen beheren