Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Vrachtauto betrokken bij fataal ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 20-12-2017, 13.41 uur
Een jongen van 3 en een meisje van 5 kwamen om het leven.
Een jongen van 3 en een meisje van 5 kwamen om het leven.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij het fatale ongeluk vorige week in Ritthem was mogelijk een vrachtwagen betrokken. Dat concludeert de politie na onderzoek. Men is nog op zoek naar de trucker.


Dinsdagochtend 12 december reed een moeder met haar twee jonge kinderen over de Sloeweg Noord. Ze schoot met haar voertuig door de middenberm en botste vervolgens op een tegenligger. Volgens de politie heeft haar auto voor de frontale botsing vermoedelijk ook de oplegger van een vrachtwagen geraakt.

“De auto zou deze aan de linkerzijde hebben geraakt en er zou schade zijn”, zo zegt de politie. Ondanks een getuigenoproep is de bestuurder van de vrachtwagen nog niet getraceerd. Daarom heeft de politie nu details vrijgegeven over de vrachtauto. “De oplegger had zeilen aan de zijkanten en aan de achterzijde van deze oplegger zaten twee lichtkleurige of aluminium deuren”, zo vertelt de politie.

Het onderzoek wordt voorlopig nog voortgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
André (26-12-2017 om 23:53)
Iedere dag gebeuren er ongelukken met vrachtauto's, laten we beginnen om die oostblokkers te weren hier.
P (21-12-2017 om 09:53)
Welke richting ging die op? Waarom niet even langs de bedrijven daar gaan, bij Verbrugge staan ze vaak weekenden te wachten, bij AMC netzo. Beetje speurwerk kom op!!!
jan willem (21-12-2017 om 00:28)
Laten we eerlijk zijn: overal langs de weg staan camera's. Deze hebben de bedoeling om voertuigen te registreren. Het moet toch mogelijk zijn om deze beelden te gebruiken?
Pat (20-12-2017 om 22:42)
Misschien een idee om de tunnelgegevens erbij te pakken? Zit toch wel een redelijke kans bij dat de bewuste vrachtwagen door de tunnel is gereden...
Maurice (20-12-2017 om 20:17)
gewoon de terminals info vragen Rotterdam ,zeebrugge ,antwerpen. ze gaan toch door een scanner daar
Keesje (20-12-2017 om 19:41)
Ford trailers hebben hoofdzakelijk (donker)blauwe achterdeuren. En daarbij die zijn op de plaats van het ongeluk al afgeslagen naar Cobelfret.
Cookie-instellingen beheren