Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Veelpleger twee jaar naar instelling

Toegevoegd: 20-12-2017, 19.01 uur
Veelpleger twee jaar naar instelling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 40-jarige R. E. die een zwervend bestaan leidt, is woensdag in Middelburg conform de eis veroordeelt tot een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers, de ISD-maatregel.


Door onder meer in Rilland en Krabbendijke bij bejaarde mensen aan te bellen en daar koeken te verkopen, werden daar twee vrouwen van 84 en 91 van hun huissleutels, respectievelijk 150 euro beroofd.

E. belde aan, hield een verhaal over een goed doel dat door verkoop van zijn koeken werd gesteund en vroeg vervolgens of hij van het toilet gebruik mocht maken of vroeg om een glas water. In beide gevallen sloop hij de woning binnen en beroofde daar de oude vrouwen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren