Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt tweede dader overval Breskens

Toegevoegd: 21-12-2017, 11.19 uur
Er wordt onderzoek gedaan naar dit schietincident.
Er wordt onderzoek gedaan naar dit schietincident.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie is volop bezig met het onderzoek naar de brute woningoverval aan de Slikkenburgseweg in Breskens. Er wordt nog steeds gezocht naar een tweede dader.


Tot nu toe is duidelijk dat een bewoner rond 19.00 uur met zijn auto bij de woning aankwam. De man werd plotseling door twee mannen overvallen en geslagen. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en werd nadien met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.

In de woning bedreigden de overvallers met een vuurwapen de moeder en haar twee minderjarige kinderen. Tijdens de overval zag een van de slachtoffers kans om de politie te waarschuwen, die snel ter plaatse was. Toen de eerste politieauto arriveerde, vluchtten de twee overvallers juist in de auto van het slachtoffer. Er ontstond een aanrijding tussen beide auto's op het terrein aan de Slikkenburgseweg. Hierna werd geschoten.

Er wordt onderzoek gedaan naar dit schietincident. Een 27-jarige man uit Terneuzen raakte hierbij licht gewond en werd vervolgens aangehouden. Voordat hij naar het politiecellencomplex werd gebracht, is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De Terneuzenaar is ingesloten en wordt verhoord.

De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller. Verder heeft de recherche van diverse mensen een verklaring opgenomen. Ook werd woensdagavond in de woning en in de omgeving daarvan een uitgebreid sporenonderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
inwoner (21-12-2017 om 17:15)
dus de dader kreeg nog een lift na ziekenhuis .ze hadden hem te voet moeten laten gaan het gezin hun leven is in angst gestort vo altyd veel sterkte aan dat gezin .