Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Inbreker gebruikt pepperspray Kattendijke

Toegevoegd: 22-12-2017, 10.03 uur
Inbreker gebruikt pepperspray Kattendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KATTENDIJKE - Bij een inbraak aan de Deltastraat in Kattendijke zijn donderdagavond drie inbrekers overlopen. Een van de vluchtende inbrekers gebruikte pepperspray op de bewoner.


De bewoners kwamen rond 18.45 uur thuis toen ze een man bij de voordeur zagen staan. Toen ze hem aanspraken kwamen er nog twee mannen tevoorschijn die door de voortuin renden. Het drietal ging er vandoor. De bewoner wist en van hen vast te pakken, maar kreeg vervolgens een bijtende vloeistof in zijn gezicht gesproken. Vermoedelijk is dat pepperspray geweest. Het trio verdween vervolgens te voet in de richting van de Dorpsstraat.

Er bleek bij de mensen te zijn ingebroken. Een aantal kostbaarheden die in huis lagen ontbraken. De politie werd gebeld en in de omgeving werd gezocht naar de inbrekers. Daarbij werd ook een politiehond ingezet. De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren