Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Jongen (17) gewond na sussen van ruzie

Toegevoegd: 24-12-2017, 13.24 uur
De jongen werd met een scherp voorwerp gestoken.
De jongen werd met een scherp voorwerp gestoken.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Een 17-jarige jongen uit Sint-Annaland is afgelopen nacht gewond geraakt bij het sussen van een ruzie tussen twee mannen op straat. De jongen werd waarschijnlijk met een scherp voorwerp gestoken.


De hulpdiensten werden rond 03.30 uur gealarmeerd voor een steekincident aan de Weststraat. In eerste instantie ging de politie er van uit dat er twee slachtoffers waren. Bij aankomst troffen ze alleen de jongen gewond aan.

De dader was er vandoor gegaan. Er is nog naar de man gezocht maar deze is niet meer aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar de jongen hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren