Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 139 km

Minderjarigen naar Halt voor drinken op straat

Toegevoegd: 24-12-2017, 14.09 uur
Minderjarigen naar Halt voor drinken op straat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Vijf jongeren zijn zaterdagavond in Axel doorverzen naar het bureau Halt voor baldadigheid en het drinken van alcohol op straat.


De politie ging ter plaatse na een melding van een verdachte situatie aan de Emmastraat. Hier hielden ongeveer tien personen zich verdacht op bij een auto. Bij aankomst van de politie trof de politie niemand meer aan.

Na een zoektocht werden achter de Nieuwendijk zes jongeren gezien met twee flessen Baccardi en een autostoel. Het merendeel van de jongeren was nog geen 18 jaar. Vier jongeren worden dan ook voor het drinken van alcohol op straat doorverwezen naar Halt. De jongen die de autostoel had 'geleend', gaat voor baldadigheid naar Halt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (26-12-2017 om 14:37)
@Wim, toen ik 16 was (en je nog mocht drinken) gaf ik honderden euro's per week uit aan o.a. kleding en uitgaan. Hoe ik daaraan kwam? Zakgeld en twee bijbaantjes. Er staat niet wat voo Bacardi ze hadden, een grote Breezer kost in de meeste supers een paar euro. Verbaas me er meer over dat ze gereedschap hadden om een stoel los te halen
wim (26-12-2017 om 07:58)
Onbegrijpelijk hoe komen zulke gasten aan zoveel geld om daar drank voor te kopen en bij wie hebben dat dan gekocht gezien de leeftijd onder de 18 jaar.
Tim Fakkeldij (25-12-2017 om 13:44)
Against@. En als het nu een stoel uit Uw auto was, denkt U er dan nog zo over?
SJR (25-12-2017 om 10:05)
Was meer dan alleen de drank, moeten met hun vingertjes van iemand zijn spullen afblijven !
Against (25-12-2017 om 09:21)
Triest, en gaat wel heel ver. Snap niet dat zulke agenten trots thuis kunnen komen, vroeger werd gewoon je drank in beslag genomen en klaar. Kinderachtig land aan het worden dit bah bah.
Cookie-instellingen beheren