Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer hervat na ongeval Krabbendijke

Toegevoegd: 25-12-2017, 11.16 uur
Het ongeval bij Krabbendijke.
Het ongeval bij Krabbendijke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De treinen tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Bergen rijden weer. Het treinverkeer was gestremd na een ongeval vanmorgen bij Krabbendijke.


Het ongeluk op de Spoorlijn Roosendaal - Vlissingen gebeurde rond 09.05 uur. De trein kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een auto. Volgens de Veiligheidsregio kon de persoon zelfstandig uit het voertuig komen. De politie laat weten dat het slachtoffer geen noemenswaardig letsel lijkt te hebben maar dat hij toch voor nader onderzoek naar een ziekenhuis is gebracht.

Rond 11.15 uur kon het treinverkeer weer worden hervat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-12-2017 om 07:48)
Hoogstwaarschijnlijk teveel risico genomen maar wonderlijk als je er zo van af komt om de trein rails over te steken
Kees (25-12-2017 om 14:29)
Dom toch nog even voor de trein langs. Goed zicht optische signalen maar haast. Gelukkig is het goed afgelopen en ik hoop dat hij de schade van de NS en ProRail snel betaalt
Cookie-instellingen beheren