Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeker vijf inbraken op Eerste Kerstdag

Toegevoegd: 26-12-2017, 13.48 uur
Zeker vijf inbraken op Eerste Kerstdag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Eerste Kerstdag is er in de provincie zeker vijf keer ingebroken. Dat heeft de politie laten weten.


De inbraken vonden maandag plaats in Burgh-Haamstede, Kapelle, Stavenisse en Vlissingen. In die laatste plaats was het twee keer raak.

De politie raadt mensen aan hun deuren goed op slot te doen als ze hun huis verlaten. Ook wordt geadviseerd alle ramen te sluiten en 's avonds een lichtje aan te laten als men niet thuis is. Mensen die verdachte situaties waarnemen mogen bellen met 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-12-2017 om 19:18)
Dat gebeurt in deze jaar getijde vele malen, zoals gezegd is verlichting in de woning is zeer belangrijk maar aan inbraak beveiligingen word steeds meer wat een redelijke prijs is gebruik gemaakt probeer daardoor inbraak voor te zijn
André (26-12-2017 om 18:14)
Hopelijk komen ze een keer bij hun inbraak iemand tegen die voorgoed het licht uit hun ogen slaat en ze voorgoed door een rietje laat eten.
Cookie-instellingen beheren