Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, later opklaringen en overdag zonnig. Maandag regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder zwaargewond bij aanrijding Burgh Haamstede

Toegevoegd: 30-08-2006, 23.21 uur
Door: Politie Zeeland

BURGH HAAMSTEDE - Op de kruising Lagezoom / Oostweg raakte woensdag om 15.50 uur een 16-jarige scooterrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland gewond bij een aanrijding met een tractor, bestuurd door een 37-jarige man uit dezelfde gemeente.

De tractorbestuurder kwam uit de richting van Renesse en sloeg op de kruising linksaf. Hij liet hierbij de hem op dezelfde weg tegemoetkomende scooterrijder niet voorgaan. De jongen liep bij de aanrijding ernstig letsel op aan zijn hoofd, gezicht en been.

De traumaheli werd ingeschakeld en hij werd eerst behandeld door de trauma-arts en later per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De scooter werd geheel vernield, over schade aan de tractor is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750