Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Drie meldingen vanwege harde wind

Toegevoegd: 28-12-2017, 01.46 uur
De brandweer werd ingezet in Axel, Oostburg en Rilland.
De brandweer werd ingezet in Axel, Oostburg en Rilland.
© Foto: Brandweer Oostburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De harde wind heeft woensdagavond tot drie inzetten voor de brandweer geleid. Het KNMI had code geel afgekondigd.


Rond 18.55 uur kwam de eerste melding binnen. In de Burchtstraat in Oostburg was een object door een glazen overkapping in een winkelstraat gevallen. De brandweer zette hier een tankautospuit en een hoogwerker in.

Bij de Op de Oude Rijksweg bij Rilland was rond 20.10 uur de kruin van een boom afgebroken en op de weg beland. Volgens de brandweer werden hierbij enkele auto's geraakt. De boom is in stukken gezaagd en het wegdek is schoongeveegd.

In Axel was rond 20.10 uur bij Drieschouwen een groot reclamebord omgewaaid. Dit blokkeerde de openbare weg. Het bord was op meerdere plekken afgebroken en de brandweer heeft het daarom maar in stukken gezaagd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-12-2017 om 15:39)
Er stond gisteren inderdaad een behoorlijke harde wind. 50 meter van ons huis is er een klein bosje met een groep bomen maar door de wind leek het net of er constant een trein langs reed zon kabaal door windgeruis. En dat met alles goed geïsoleerd en de ramen dicht.
Cookie-instellingen beheren