Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie onderschept zwaar vuurwerk in Goes

Toegevoegd: 28-12-2017, 10.23 uur
Politie onderschept zwaar vuurwerk in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagochtend in Goes vier dozen met zwaar vuurwerk in beslag genomen. In Middelburg werd huiszoeking gedaan maar hier werd niets gevonden.


Volgens de politie was een melding binnengekomen dat vier dozen vuurwerk zouden worden getransporteerd. Er werd een onderzoek ingesteld en de lading werd in Goes onderschept en in beslag genomen. Volgens de politie zaten in de dozen onder andere de zogeheten Cobra 6 en Shark 3. De geadresseerde was iemand in Oost-Souburg. Hij zal worden gehoord.

In Middelburg werden eveneens woensdagochtend twee huiszoekingen gedaan. “Er bestond een vermoeden dat op deze twee adressen zwaar vuurwerk opgeslagen zou liggen. De politie deed huiszoeking, maar er werd geen vuurwerk aangetroffen. In één van de woningen trof de politie wel een man aan die gesignaleerd stond voor 160 dagen. Hij is meegenomen”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-12-2017 om 08:02)
Wat is een mens toch hardleers om zoveel zwaar vuurwerk te kopen, gelukkig zijn er weer een aantal ontdekt waar geen ongelukken meer mee kan gebeuren ,als je gisteren avond het nieuws gezien heeft hoeveel Nederlanders de koffers van de auto's weer aan laden waren de meesten namen 25 kilo van die troep mee
Gelukkig (28-12-2017 om 14:40)
Gelukkig weer een crimineeltje voor 160 dagen onder de pannen
Cookie-instellingen beheren