Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Brandweer haalt gewonde uit auto Lewedorp

Toegevoegd: 28-12-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Bij de Postweg (N665) in Lewedorp heeft de brandweer vanochtend iemand uit een auto gehaald na een aanrijding.


Door onbekende oorzaak waren rond 09.20 uur twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De beide personenauto's kwamen in een greppel tot stilstand. Toen de ambulancedienst ter plekke was, werd assistentie van de brandweer gevraagd.

Het slachtoffer was vervolgens snel uit de auto. De gewonde is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Eén van de auto’s is getakeld door De Moor, de eigenaar van het andere voertuig heeft zijn auto zelf uit de greppel laten trekken.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (28-12-2017 om 11:51)
tja moest er toch een keer van komen, ze vliegen daar zo de weg op zonder te kijken,ook die boer moet zijn troep eens opruimen, laat veel modder over de weg liggen, en ruimt het niet op, dus messchien wel een samen spel van modder en niet kijken,sterkte voor de gewonden.
Cookie-instellingen beheren