Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 104 km

Brandweer haalt gewonde uit auto Lewedorp

Toegevoegd: 28-12-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Bij de Postweg (N665) in Lewedorp heeft de brandweer vanochtend iemand uit een auto gehaald na een aanrijding.


Door onbekende oorzaak waren rond 09.20 uur twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De beide personenauto's kwamen in een greppel tot stilstand. Toen de ambulancedienst ter plekke was, werd assistentie van de brandweer gevraagd.

Het slachtoffer was vervolgens snel uit de auto. De gewonde is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Eén van de auto’s is getakeld door De Moor, de eigenaar van het andere voertuig heeft zijn auto zelf uit de greppel laten trekken.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bassie (30-12-2017 om 11:46)
Boer of gin boer, ie is gewoon fout ! Dus a dien boer dr noe us voe zurregt da dat vrouwtje heweun wee een nieuw autootje kriegt en wee kan rieje. En klaer dr mee noe.
Droeftoeter (29-12-2017 om 20:27)
@Peter wat ben jij een triest geval zeg, om iemand hierop af te rekenen, er is helemaal geen sprake van slik op de weg, wellicht de zon die laag stond. Jij bent gewoon een triest figuur die het achteraf allemaal goed weet te vertellen, en waarschijnlijk door de weeks zeer weinig uitvoert en misschien nog wel een of andere uitkering trekt.... Fijne avond!
Zeeuwse (29-12-2017 om 12:26)
@Peter.... Zal het netjes zeggen wat ben jij een sukkel als je zo reageer. Boer de schuld met zn machines en slik op de weg! Helemaal niet aan de orde hier!!! Wees blij dat er nog zulke bedrijven zijn.
Quasimoto (28-12-2017 om 22:58)
Opnieuw een geval van niet goed kijken bij linksaf slaan en/of rechtdoorgaand verkeer geen voorrang verlenen. Een motorrijder had deze aanrijding waarschijnlijk niet overleefd. Is heel moeilijk op te anticiperen. Zorg als motorrijder iig dat je goed zichtbaar bent, rij desnoods op dit soort wegen overdag met grootlicht.
Anoniem (28-12-2017 om 20:07)
Was je erbij peter. Deze reactie slaat nergens op dus hou je mond zeg ik het nog netjes
Jan (28-12-2017 om 12:20)
En daar hebben ze ook geen 60km gereden ,sommige denken dat ze op Zandvoort rijden en dan gebeuren deze ongelukken deze keer is het weer goed afgelopen ,maar wie mogen het weer opruimen ??? ja onze hulp diensten. Bedankt voor uw hulp in 2017 .
Cookie-instellingen beheren