Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Schade aan woningen door autobrand

Toegevoegd: 29-12-2017, 09.08 uur
Schade aan woningen door autobrand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een brandende auto heeft vannacht in Terneuzen ook voor schade aan enkele woningen gezorgd.


Volgens de politie schrok de eigenaar van het voertuig rond 04.10 wakker van een harde knal. Toen hij uit het raam keek zag hij dat zijn auto in brand stond. Het voertuig stond geparkeerd bij de Eerste Verbindingsstraat.

De brandweer rukte met spoed uit en heeft de brand geblust. Volgens de politie raakten ook enkele woningen beschadigd. De auto is getakeld voor verder technisch onderzoek. Er wordt uitgegaan van brandstichting en de politie zoekt daarom getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nancy Van Leeuwen (31-12-2017 om 02:22)
Wie dit heeft gedaan heeft geen hersens dr wonen verdorie mensen met kinderen in de straat en het gevaar wat er bij kwam hoe kun je zo iets doen het was echt niet normaal dit
zeeuw (29-12-2017 om 10:34)
als ze zo graag van hardwerkende mensen de auto in de brand steken steek dan de moskeen in de hens en blijf van hun spullen af
Cookie-instellingen beheren