Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 18 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen

Toegevoegd: 30-12-2017, 00.56 uur
Een deel van het aangetroffen vuurwerk.
Een deel van het aangetroffen vuurwerk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag op de Bevelanden in totaal bijna 18 kilo aan zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen.


In Goes trof de politie vrijdagmiddag zo’n 7 kilo illegaal vuurwerk aan. Een nog grotere vondst werd gedaan in de gemeente Reimerswaal. Hier vond de politie 10 kilo zwaar vuurwerk. Het ging onder meer om zogeheten Cobra’s 8, Cobra 6’s en diverse mortierbommen. Het vuurwerk wordt vernietigd en tegen de bezitters wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie verwees vrijdag op de Bevelanden ook twee personen door naar HALT omdat ze te vroeg vuurwerk hadden afgestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (30-12-2017 om 12:50)
Goede vangst in Reimerswaal! Dat is echt gevaarlijk spul en geeft onzettend veel overlast. Ook worden hier vaak vernielingen mee gepleegd. Balen voor die man, maar dan moet je je geld hier maar niet aan uitgeven.
Cookie-instellingen beheren