Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dit was het belangrijkste nieuws van 2017

Toegevoegd: 30-12-2017, 08.05 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Op deze pagina treft u ons videojaaroverzicht 2017. In een 11 minuten durende compilatie blikken we samen met u terug op het afgelopen jaar.


In het jaaroverzicht passeren onder meer de moord op Kees van Schaik in Rilland, het stranden van de containerreus CSCL Jupiter bij Bath, de dodelijke schietpartij in een café in Oostburg en het nootlottige sportvisongeluk bij Neeltje Jans de revue.

Op HVZeeland.nl plaatsen we in 2017 tot nu toe ruim 3.000 artikelen, 666 video's en ruim 16.000 foto's. In totaal werden ruim 40 miljoen pagina's bekeken. Dat zijn er zo'n 5 miljoen meer dan in 2016. Wilt u weten welke items dit jaar het best werden bekeken? Kijk dan hier.

Uiteraard houden wij u ook in de laatste dagen van 2017 op de hoogte van de calamiteiten in Zeeland. Rond de jaarwisseling zullen wij ook continu berichtgeving verzorgen via onze website. Bij grote incidenten houden wij u, net als in de rest van het jaar, ook up-to-date via Twitter.

Wij wensen u alvast een goed en vooral veilig 2018 toe.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (30-12-2017 om 18:54)
Hoop dat het in de bloemetjes buurt rustig blijft en zo niet dan hoop ik dat de handhavers geen genade kennen. Gelijk extreem hard aanpakken dat gajes.
Cookie-instellingen beheren