Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding mogelijke koolmonoxidevergiftiging

Toegevoegd: 31-12-2017, 08.38 uur
Melding mogelijke koolmonoxidevergiftiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brandweer van Zierikzee is zaterdagmiddag uitgerukt voor een melding van een mogelijke koolmonoxidevergiftiging.


Een bewoonster van een huis aan het H. J. Doelemanplein had rond uur de alarmcentrale gebeld omdat ze zich niet lekker voelde en omdat ze had gezien dat de vlammen op haar kooktoestel oranje van kleur waren.

De brandweer kwam met spoed ter plekke om metingen te doen. De gasvlam bleek volgens de brandweer inderdaad wat te veel oranje, maar er konden geen verdachte koolmonoxide-waardes worden gemeten. Bij de buren werd hetzelfde vlamtype geconstateerd. Enduris is ingeschakeld om nader onderzoek te doen.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (30-1-2018 om 00:49)
Misschien eens denken aan zon apparaatje in huis ? Kost een paar tientjes en gaat piepen als er écht wat loos is Da's een stuk goedkoper dan de brandweer-weer uit te laten rukken als je je 'niet lekker voelt'. Niet meteen gaan piepen, eerst kijken/luisteren of het apparaatje wel/niet piept.
Rien (31-12-2017 om 13:57)
Oh lekker is dat, ik woon daar ook in zo'n nieuw huis, moet ik daar nu ook al op gaan letten ondanks het enorme ventilatiesysteem wat op de vliering staat..
Cookie-instellingen beheren