Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie drankrijder na wilde achtervolging

Toegevoegd: 31-12-2017, 09.01 uur - Update: 31-12-2017, 09.07 uur
De automobilist werd aangehouden in Waarde.
De automobilist werd aangehouden in Waarde.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WAARDE - Na een wilde achtervolging heeft de politie zaterdagavond op Zuid-Beveland een dronken automobilist aangehouden.


Volgens de politie startte de achtervolging en Krabbendijke en eindigde deze in Waarde. De automobilist negeerde in de tussentijd een stopteken van de politie. De man bleek volgens de politie behoorlijk dronken te zijn. "Hij blies op ons indicatie-apparaat meer dan 1.000 Ug/l", aldus de politie.

Weggebruikers mogen maximaal 220 Ug/l. blazen. Voor beginnend bestuurders ligt de limiet op 88 Ug/l. De drankrijder is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (2-1-2018 om 12:39)
Zo, 4e keer dat hij aangehouden wordt in 2017 met teveel gedronken achter het stuur. Benieuwd wat voor "zware" straf er dit keer komt.. zo'n kerel moet je gewoon enkele jaren zijn rijbewijs afnemen dat zal hem leren ook gezien dat hij die bus nodig heeft voor zijn werk. Wat een kansloos figuur.
Henk Luteijn (1-1-2018 om 11:26)
Aan die bewoner uit Waarde. 5 auto’s niet nodig? Is niet agressief? Tuurlijk moet je zo’n kerel helpen maar het rechtssysteem laat dat niet toe. Het is zielig voor hem!, want waarschijnlijk is zijn badeendje ooit verdronken! Dus lekker over de bol aaien en zeggen: Foei! Dat frustreerd zeer waarschijnlijk ook zijn familie omdat ze in feite machteloos staan en zich niet gesteund weten door hulpe instanties en overheid. Aanpakken dat tuig! Poging tot doodslag ten laste leggen! Als je je klem zuipt en je gaat daarna aan het verkeer deelnemen???
Zeeuw (1-1-2018 om 07:40)
Waardenaar: als u de jongen zo goed kent, waarom hebt u hem niet hulp geboden? Waarom moeten anderen dit doen? Maar wel zeiken op de politie die niet weten met wie ze van doen hebben. Die 5 auto's komen om de verdachte z.s.m. te laten stoppen. Iets met veiligheid overig verkeer te maken. Of telt sat voorbu niet natuurlijk!!
Cees en Truus (31-12-2017 om 19:01)
Complimenten aan de bestuurder voor zijn uithoudingsvermogen en sterke wilskracht
een bewoner uit Waarde (31-12-2017 om 14:53)
Vijf politie-auto's was dat nodig? Deze jongen is niet agressief!! Ten eerste ben ik er voor dat je ZONDER alcohol de weg op gaat..., laten we dit voorop stellen!!!Maar deze jongen heeft meer aan goede hulp, dan aan dure boetes, dan zakt hij alleen nog verder weg. Hopelijk wil hij zelf zijn probleem aanpakken en wordt z'n leven snel beter zonder alcohol!!!
Peet (31-12-2017 om 13:37)
Prima pakken en nooit meer rijbewijs teruggeven... Maar hoe zit het met die 120.000 andere weggebruikers die dagelijks blowen en wiet gebruiken of andere drug ???? Deze man had '' pech '' maar denk er op zelfde moment stoned gasten voorbijreden !
Cookie-instellingen beheren