Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij carbidschieten Zierikzee

Toegevoegd: 31-12-2017, 16.04 uur
Het carbidschieten in Zierikzee is volgens de politie stilgelegd.
Het carbidschieten in Zierikzee is volgens de politie stilgelegd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is zondag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt bij de plaats waar carbid zou worden afgeschoten.


Het voorval vond rond 13.00 uur plaats bij de Poortkade. Voor het slachtoffer is een ambulanceteam opgeroepen. De gewonde is volgens de politie per ambulance naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Volgens de PZC is het slachtoffer een jongen die voorbereidingen aan het treffen was. De politie kon vanmiddag echter geen nadere details over het incident verschaffen. Wel heeft wijkagent Douwe de Vries via Twitter laten weten dat het carbidschieten na het incident is stilgelegd.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (1-1-2018 om 20:51)
Wat een onzinnige reactie Jerome! Als je het nieuws een beetje gevolgd zou hebben dan zou je nu weten dat er bij tientallen personen uit Zeeland zwaar vuurwerk is afgepakt! Het is vooral een eigen verantwoordelijkheid. Men wil dit doen en je weet dat je daarbij een bepaald risico loopt.
Jerome (31-12-2017 om 21:21)
Maar een lol dat ze hebben. Niet te hopen dat er honden Pitbulls los lopen. Als Pitbulls dergelijk gedrag tonen worden ze afgeschoten. Harde knallen, provoceren, oe kijk mij eens lef hebben en de omgeving tot last zijn! Op de zorg wordt onophoudend gekort, mensen krijgen niet de zorg waar ze recht op hebben. Maar vuurwerk, zwaar vuurwerk wordt niet aangepakt
Michelle (31-12-2017 om 20:54)
Ook carbidschieten is niet zonder gevaar! Alle vuurwerk weg wat zou dat heerlijk zijn! Weer eens normaal doen!
Frits Klop (31-12-2017 om 19:54)
Misschien tijd voor alle pro vuurwerk en carbid mensen dat ze eens een avondje op de hap meelopen of een oog ziekenhuis, wellicht snappen ze het dan beter.... nee het zijn allemaal opgeleide verstandige burgers? Dom volk.... waar de rest voor mag opdraaien. Tijd dat de overheid ingrijpt.... en ja hoor laat se zure reacties maar komen, tenminste als je je vingers nog hebt om te typen
een vrouw (31-12-2017 om 18:12)
leuk hey vuurwerk en de rot knallen van carbiet schieten schaffen die zooi ik teken er voor
truus (31-12-2017 om 17:45)
mooi is dat .de dokters worden niet werkloos op oudjaarsdag GEKKEN genoeg om te verbinden eigen schuld het is de rotzooi opzoeken
Cookie-instellingen beheren