Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek door vuurwerk Kattendijke, huizen zonder gas

Toegevoegd: 31-12-2017, 23.55 uur
Door: Roland de Jong

KATTENDIJKE - Vuurwerk heeft zondagavond in Kattendijke een gaslek veroorzaakt. Hierdoor zijn diverse huishoudens zonder gas komen te zitten.


Omwonenden van de Dorpsstraat werden even voor 20.00 uur opgeschrikt door een harde knal in het riool. Toen ook een gaslucht werd geroken werd de brandweer met spoed ter plekke gevraagd om metingen te doen. De omgeving werd afgezet en Enduris is ingeschakeld voor nader onderzoek.

Ter plekke bleek een leiding te zijn geraakt. Volgens Enduris zijn een kleine 30 huishoudens aan de Dorpsstraat en de Oude Zeedijk zonder gas komen te zitten. De straat moest worden opengebroken om de leiding te kunnen repareren. Naar verwachting kan de gasvoorziening op korte termijn worden hersteld.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick van tatenhove (1-1-2018 om 01:27)
Altijd klote om dit te doen met middernacht, toch top werk geleverd van de collega's.
Cookie-instellingen beheren