Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Mobiele Eenheid op straat in Bloemenbuurt

Toegevoegd: 01-01-2018, 03.14 uur
Foto 12 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (1-1-2018 om 13:37)
Misschien is het beter om de echte problemen in de buurt aan te pakken in plaats van ze te onderdrukken met een grote politiemacht. Doe wat met de groep kansloze jonge allochtone Nederlanders.
k (1-1-2018 om 11:47)
wat ik me afvraag, wat kost dit, plus de inzet van hulpverleners vorig jaar plus de schade is het niet gewoon veel goedkoper om de grootste raddraaiers er uit te halen en die te berechten. ik vind het een beetje zwak vd politie dat men zegt wij kunnen niks omdat ze niet kunnen bewijzen wie precies maar is dat niet de schuld vd politie, weet je wat we hangen camera's op dan hoeven wij die buurt niet meer in de gaten te houden hebben wij ook eens een rustige avond en helaas gebeurt dat op teveel plekken in nl politie en gemeente wassen graag hun handjes schoon
Erik mulder (1-1-2018 om 10:15)
Natuurlijk, het is niet goed te praten wat er in de jaarwisseling van 2016 naar 2017 is gebeurd, maar het zij zo. Laten we nu gewoon eens positief zijn en blij zijn dat er (voor zover bekend) de afgelopen nacht niks is gebeurd en dat iedereen op haar of zijn manier Oud en Nieuw heeft kunnen vieren.... ;-)
@ bewoner (1-1-2018 om 07:53)
't buurthuis was vaak zat open, kwam niet veel op af... De camera's zijn vlak voor 't hele gebeuren gesloopt, maar wij konden niet direct ingrijpen omdat er veel incidenten tegelijk ontstonden in de betreffende wijk.... Smijt u vaker met zulke termen?
Patilion (1-1-2018 om 07:22)
De Politie en ME hebben meer dan hun best gedaan....echt waar dikke respect. Jammer dat jullie (ver) weg van jullie familie oud en nieuw moeten vieren voor onze veiligheid.....ik wens jullie alsnog via deze weg een mooi 2018 toe. En @Bewoner.....denk eerst eens na voor je ga typen. Want zoals u typt lijkt het net of dat het maar normaal is om na het sluiten van en buurthuis te gaan rellen. Als u dat niet bedoeld weet u dat de rellen onverwachts kwamen. Sowieso is het een slap excuus om te gaan rellen na het sluiten van dat clubhuis. Word tijd dat NL wakker word.
Kees (1-1-2018 om 06:34)
Ik snap inderdaad niet dat dit "gebeuren" nog steeds zoveel aandacht krijgt. Een klein (bekend) groepje lastpakken die al jaren de buurt terroriseert na een dagje oudjaar al de aandacht krijgt, terwijl het probleem niks met de jaarwisseling te maken heeft....
Cookie-instellingen beheren