Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeluk N61 IJzendijke

Toegevoegd: 01-01-2018, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Bij een ongeval op de Willemsweg (N61) ter hoogte van IJzendijke is vanmorgen iemand om het leven gekomen.


Het eenzijdige ongeval vond rond half negen plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 3,3. De bestuurder is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. De auto is vervolgens de parallelweg opgeschoten en in een sloot terecht gekomen. De auto heeft hier een harde klap gemaakt en kwam deels op zijn kop tot stilstand.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Ook twee ambulances werden opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat het slachtoffer als was overleden.

De politie is vervolgens een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De parallelweg was hiervoor afgesloten voor het verkeer. De N61 is enkele keren kort afgesloten geweest vanwege het onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buckle up buckaroo (20-5-2020 om 03:06)
Ouwe gangmaker, tegenwoordig zijn je vrienden ook de 30 gepasseerd . Vertel nog altijd anekdotes over jou als er gelachen mag worden. Ja man. We vergeten je niet. Hoop dat je familie het enigzins heeft mogen verwerken. Je was top.
Peter van Meelen (2-1-2018 om 12:42)
Jeetje, Jelle, rust zacht kerel. Ben er nog niet goed van. Sterkte voor al je familie en vrienden.
Joeri (1-1-2018 om 22:29)
Verschrikkelijk! Deze persoon had waarschijnlijk ook allerlei plannen en verwachtingen voor het komende jaar. Laten we wat bewuster met onze tijd en energie omgaan. Het kan geheel onverwachts je laatste dag zijn.
Kennis (1-1-2018 om 21:57)
Jelle r.i.p nog zo jong
Koos P. (1-1-2018 om 15:56)
Triest hoor, 1e dag van 2018 meteen al een 1e verkeersslachtoffer. Sterkte voor de nabestaanden.
Marielle (1-1-2018 om 15:22)
Verschrikkelijk dan heb je nog geen dag in 2018 geleefd heb je misschien elkaar gelukkig nieuwjaar gewenst en enkele uren later is het eeuwigheid heel veel sterkte voor de nabestaanden en bovenal Gods nabijheid toegebeden.