Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Autistische toerist (22) vermist in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 03-09-2006, 20.12 uur
Door: Politie Zeeland

NIEUWVLIET - Sinds zaterdagavond 21.15 uur is de 22-jarige Erik Otto Thome uit het Duitse Wegberg vermist.

De man, die autistisch en doofstom is, verbleef in een recreatiewoning aan Lamsoor in Nieuwvliet. Hij is 1.75 m lang, heeft een normaal postuur, blauwe ogen en kort donker haar met lange bakkebaarden. De man droeg een grijs jack, een grijze broek en blauwe handschoenen.

De politie heeft, in samenwerking met de brandweer, gisterenavond en vannacht in de omgeving van de recreatiewoning, op het strand, in de duinen en in Nieuwvliet zelf gezocht naar de man. Vanochtend en vanmiddag is/wordt er verder gezocht met honden en met een helikopter.

Ook deelt de politie aan omwonenden en toeristen folders uit met hierop het signalement en een foto van de man. Personen die tips hebben omtrent de verdwijning kunnen deze doorgeven op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren