Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Slapende mannen in auto, politie vindt gestolen spullen

Toegevoegd: 02-01-2018, 16.56 uur
Slapende mannen in auto, politie vindt gestolen spullen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie heeft vanmorgen in Bergen op Zoom gestolen spullen teruggevonden die ontvreemd waren bij een bedrijf in Rilland.


Agenten gingen ter plaatse na een melding dat er aan de Mastendreef op een onlogische plek een voertuig geparkeerd stond waar een man in zat die met zijn hoofd over het stuur hing. Nadat de politie met spoed ter plaatse kwam bleken er twee mannen in de auto te zitten die beide lagen te slapen.

Omdat het duo geen verklaring kon geven waarom ze hier stonden werd er een onderzoek ingesteld en de auto doorzocht. In de auto werden door de agenten vele gereedschappen aangetroffen, ook trof de politie een beeldenscherm met toetsenbord en kabels in het voertuig. Aan het scherm zaten schroeven met pluggen waaruit bleek dat dit scherm ergens opgehangen moest hebben.

Na onderzoek bleek dat dit scherm en toebehoren weg was genomen uit een bedrijf in Rilland. Beiden heren zijn aangehouden voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren