Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen voor vernielingen Terneuzen

Toegevoegd: 02-01-2018, 17.03 uur
Drie aanhoudingen voor vernielingen Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft drie mannen uit Terneuzen aangehouden na het vernielen van terrasmeubels en een glazen pui in het centrum van Terneuzen.


In de nacht van 26 op 27 december jl. werden de vernielingen gepleegd door drie mannen. Door het horen van verschillende getuigen en het bekijken van de camerabeelden vanuit de binnenstad van Terneuzen zijn de agenten achter de identiteit van de verdachten gekomen.

Op Oudjaarsdag is een 21-jarige man uit Terneuzen als verdachte voor deze vernielingen aangehouden in de Korte Kerkstraat. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en is daar in verzekering gesteld. De dag erna, op 1 januari, meldde zich ’s avonds een 22-jarige man uit Terneuzen op het politiebureau. Hij gaf aan dat hij te maken had gehad met de gepleegde vernielingen in het centrum van Terneuzen. Ook hij is aangehouden en in Torentijd in verzekering gesteld.

De derde verdachte, een 24-jarige Terneuzenaar, meldde zich op 2 januari ’s middags op het politiebureau aan de Rosegracht. Ook deze man is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Alle aangehouden verdachten worden gehoord door de recherche. De Officier van Justitie bepaalt wat er verder met de drie aangehouden mannen gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren