Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Melding schietpartij Vlissingen, één gewonde

Toegevoegd: 02-01-2018, 21.44 uur - Update: 02-01-2018, 22.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het Van Houtenplein in Vlissingen heeft mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Er is één gewonde maar volgens de politie zou hij geen schotwond hebben.


Volgens de politie zijn verschillende meldingen binnengekomen over een schietincident. Het incident vond rond 21.15 uur plaats. Volgens de politie werd een man gewond aangetroffen. "Zijn verwondingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door een scherp voorwerp, niet door schoten", aldus de politie in een eerste verklaring.

Ter plekke is een 20-jarige verdachte aangehouden. Omdat hij mogelijk vuurwapengevaarlijk was, is hij door middel van een uitpraatprocedure uit de auto gehaald. De man is aangehouden en naar Torentijd gebracht. Zijn auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

De politie zoekt in de omgeving nog naar andere verdachten en wapens. Volgens de politie is een conflict eerder op de avond mogelijk aanleiding voor het incident. Men is een onderzoek gestart.
 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-1-2018 om 09:39)
Uitpraatprocedure??? Denk dat we in vlissingen wel uitgepraat zijn met zulk voetvolk. Ze verpesten het voor heel vlissingen met hun patser gedrag. Maar een voordeel... overdag slapen ze en zijn ze makkelijk op te pakken. Volgende keer gelijk het voertuig opblazen.
Cookie-instellingen beheren