Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog drie arrestaties schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 03-01-2018, 10.22 uur - Update: 03-01-2018, 10.44 uur
In totaal zitten nu vier verdachten vast.
In totaal zitten nu vier verdachten vast.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na het schietincident gisteren in Vlissingen zijn nog eens drie verdachten aangehouden. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 21.15 uur kreeg de politiemeldkamer diverse meldingen van een schietincident. Al vrij snel werd duidelijk dat een auto was weggereden. Agenten zagen enkele minuten later deze auto op de Sloeweg rijden. De bestuurder werd door middel van een uitpraatprocedure uit de auto gehaald en aangehouden. De agenten trokken hierbij uit voorzorg hun pistolen. Het gaat om een 20-jarige man uit Middelburg. De auto werd in beslag genomen.

De persoon die volgens de politie gewond raakte is een 16-jarige man. Hij werd vermoedelijk gestoken en heeft volgens de politie lichte verwondingen. De 16-jarige werd ook als verdachte aangemerkt en aangehouden. Gedurende de avond werden ook nog een man van 21 jaar oud en een 42-jarige vrouw aangehouden. Alle vier zitten in beperkingen en mogen alleen maar contact hebben met hun advocaat. 

Door een gespecialiseerde politiehond werd naar voorwerpen gezocht. Het onderzoek is nog in volle gang. "Door de collega’s is een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen en ook onderwerp van onderzoek", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren