Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Gewonde bij ongeluk Kanaalstraat Souburg

Toegevoegd: 04-01-2018, 10.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Bij een ongeval in Oost-Souburg is vanmorgen een man gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 09.45 uur plaats op de kruising van de Kanaalstraat met de Bermweg. Het slachtoffer reed op zijn fiets toen hij door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een personenauto.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de man ter plaatse heeft behandeld aan zijn verwondingen. De fiets is door de politie meegenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-1-2018 om 07:08)
Je weet nooit als een ongeluk gebeurt op een weg als deze soms heb wel eens een moment dat je weinig of niets opmerkt en even later schrik je als je weer ineens bij de les bent, ik geloof dat er toch momenten zijn dat zo iets gebeurt kan wezen.
Onbekend (4-1-2018 om 13:38)
Verschrikkelijk dit. Als eerst sterkte voor die meneer. Als ik hier met me scooter rij vanaf de brug of vanuit de kanaalstraat dan ben ik altijd bang dat ze niet stoppen. Hoe vaak ben ik op me rem moeten gaan omdat ze niet stoppen. Het staat ook erg onduidelijk. Zet er aan beide kanten een stop bord neer. Dat verplicht vooral de auto's om te moeten stoppen.
Cookie-instellingen beheren