Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Dode bij eenzijdig ongeluk Hulst

Toegevoegd: 04-01-2018, 15.59 uur
Foto 1 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (9-2-2018 om 19:11)
Inderdaad er valt een slachtoffer te betreuren een.....maar het hadden er meer kunnen zijn, het zoveelste eenzijdige ongeval het houd niet op hoe zou dit nu komen?
Peter van Meelen (5-1-2018 om 18:41)
Waarom kunnen mensen niet eens stoppen met allerlei speculaties los te laten op een ongeluk, waarvan ze de oorzaak niet weten! Er valt een slachtoffer te betreuren, dat is al erg genoeg! Mijn medeleven aan de nabestaanden.
Ronald (4-1-2018 om 21:00)
We weten natuurlijk niet wat hier precies is mis gegaan maar ik ben het met Joris eens. Veel slachtoffers in het verkeer vallen door haast, onoplettendheid, afleiding door smartphone of tablet, drank en drugs, bezig zijn met kinderen op de achterbank. Ik weet hoe gevaarlijk het is om maar heel even je aandacht niet volop bij het verkeer te hebben. Bij hogere snelheden kan een fractie van een seconde al fataal aflopen als bijvoorbeeld iemand ineens uitwijkt of slingert of er ligt iets op de weg. En haast levert sowieso niets op behalve een hoop stress en frustratie. In de praktijk zal je nog geen minuut eerder op de plek zijn waar je naar toe wilt. En je kunt beter ietsje later daar zijn dan helemaal nooit aankomen!!
Joris (4-1-2018 om 18:51)
Laten we toch uitkijken in het verkeer. Dit is de 2e dit jaar, in dit tempo komen we uit op 182 dodelijke verkeersslachtoffers in Zeeland in 2018. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.
Cookie-instellingen beheren