Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren naar HALT voor belagen zwaan

Toegevoegd: 04-01-2018, 17.52 uur
Met de zwaan gaat het gelukkig goed.
Met de zwaan gaat het gelukkig goed.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft in Goes vanmiddag een groepje jongeren doorverwezen naar HALT wegens het belagen van een zwaan.


Agenten troffen de zwaan aan die op dat moment belaagd werd door een groepje jongeren. Voor dit dierenleed zijn de jongeren doorverwezen naar HALT.

“De jongeren mogen aan bureau HALT uit gaan leggen waarom ze dit gedaan hebben” schrijft de wijkagent Silvan Vael op Twitter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bird (10-1-2018 om 00:36)
Je zou zoiets de wereld op geschopt hebben, zal wel geen goeie opvoeding hebben gehad. Mijn kinderen hebben respect voor dieren, S DAT heb ik ze wel geleerd. zo ouders zo kinderen.
ger (9-1-2018 om 09:41)
Zeker walgelijk allemaal maar wat mij verbaasd is dat bij dit soort artikelen meer gereageerd wordt dan bv dochter jaren lang mishandeld zoals een paar berichten hiervoor. De verontwaardiging is bij mij toch veel meer van zo'n walgelijke kerel die jaren zijn mishandeling kan doen dan 1 incident bij een dier.
wim (8-1-2018 om 12:19)
niet normaal dit zou het zelfde bij hem willen doen zo'n zoon zou ik niet moeten hebben die zou er van langs krijgen wat een asbak
Nel (5-1-2018 om 13:59)
Goed geslapen stoere gasten?! Aan elk van jullie de vraag, zou je dat ook hebben gedaan als je alleen was geweest? Nee want daar ben je te laf voor!!Wat een lage misselijke streek, maar wel " stoer "natuurlijk. Ik hoop dat ze bij HALT inzien dat dat niet de plaats is waar jullie horen. Een degelijke straf is meer op zijn plaats. Pappa en mamma ook trots zeker?
Vlissinger (5-1-2018 om 10:19)
Beter door sturen naar Emergis ofzo hebben duidelijk hulp nodig !
G s (5-1-2018 om 10:18)
De generatie jeugd van nu is ziek. deze gasten horen in een jeugd tbs als dergelijke acties in het brein opkomen. Halt is veel te soft voor een dergelijke calamiteit.
Cookie-instellingen beheren