Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Slachtoffer Hulst is man (76) uit Terneuzen

Toegevoegd: 04-01-2018, 22.38 uur
Het ongeval bij Hulst vanmiddag.
Het ongeval bij Hulst vanmiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De man die vanmiddag om het leven kwam bij een ongeval in Hulst is een 76-jarige man uit Terneuzen. Dit heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


De man reed rond 14.30 uur op de Rondweg Hulst (N290) toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto sloeg over de kop en kwam op de Parallelweg tot stilstand. De hulpdiensten rukten uit om het slachtoffer te helpen. Deze hulp mocht niet meer baten en de man overleed ter plaats.

Een traumateam uit België heeft ter plaatse geassisteerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin Louis (5-1-2018 om 10:44)
Allereerst heel erg, autorijden is de gevaarlijkste bezigheid van de mens, nog dodelijker dan de kogel. Maar het gaat er bij niet in, dat rallywagens rond de 200 km/hr tegen een boom knallen en dit overleven. Het is 2018 en zijn we dit niet in staat voor gewone wagens ook te realiseren? Een prachtig panorama dek ja trendy dat kan er wel in, waarom geen stevige buizen zoals in een rallywagen bijvoorbeeld. Wordt het niet eens tijd dat de auto’s en zeker die kleine eens veiliger worden, ja lekker zuinig die kleine wagens, een paar kids derin en wegwezen, snap niet de regering hier eens niets aan doet.
wim (5-1-2018 om 06:59)
Wat een triest begin van dit jaar wat weer al dodelijke ongelukken met auto,s gebeurt zijn wij wensen de famielje veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren