Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 05-01-2018, 11.15 uur
Snorfietser betrapt op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een man wiens snorfiets veel herrie maakte is vannacht in Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De snorfietser, een 34-jarige man uit Zierikzee, werd betrapt op de Scheldestraat. De uitlaat van de snorfiets maakte dusdanig veel herrie dat agenten hem aan de kant zetten. Hierop bleek dat de man bijna twee keer te veel alcohol had gedronken.

De man bleek al eerder voor hetzelfde feit te zijn aangehouden. Zijn rijbewijs is ingenomen. De zaak van de snorfietser is ingediend bij het Openbaar Ministerie (OM).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (7-1-2018 om 11:33)
Kijk, daar hebben we Peet weer met zijn terugkerende preek over drugsgebruik in het verkeer. Misschien dat Peet niet zo veel leest, maar ook de combinatie van drugsgebruik en besturen van een motorvoertuig is al lang geleden verboden en strafbaar gesteld. Ook krijgt de politie de beschikking over testapparatuur (hier en daar al in gebruik) en gaat ook dat misbruik aangepakt worden. Het wordt tijd voor een ander verhaaltje, Peet. Dit deuntje kennen we nu wel. Overigens is er werk genoeg te doen met dronken automobilisten. Dat is de grootste groep boosdoeners met elk jaar weer tientallen doden als gevolg.
Tom Helgers (5-1-2018 om 23:40)
Als je wat vaken op hvzeeland zou kijken had je geweten dat er ook in Zierikzee pas nog iemand van de weg is gehaald die positief getest was op drugs in het verkeer. Dus niet zo klagen Peet, wees blij dat de politie er is en goed werk doet!
Peet (5-1-2018 om 18:34)
En diegene die stoned en met drugs rondreden zijn die ook gecontroleerd of maar weer de makkelijkste controle, alcohol !
Cookie-instellingen beheren