Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 200 km

Brandstichting in wijkcentrum aan Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2004, 07.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Zondagmorgen hebben onbekenden brand gesticht in wijkcentrum "Het Trefpunt" aan de Nassaulaan in Middelburg.

Omwonenden hadden gezien dat er rook vanuit het wijkgebouw kwam en belden daarop direct met het alarmnummer 1-1-2. Daarop werden politie en brandweer richting de melding gestuurd. De melder zag overigens ook enkele personen rond het brandende gebouw lopen, vermoedelijk hebben zij het pand in brand gestoken.

De brandweer ging ter plaatse met de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550. In eerste instantie sprak men over een uitslaande brand maar gelukkig bleek het op zich mee te vallen. Wel was er redelijke rookontwikkeling en daarom heeft de brandweer het pand moeten ventileren.

Vorige week is het trefpunt overigens heropend. Dit gebeurde na een grote opknapbeurt. Het wijkcentrum is vooral bedoeld om de jeugd van straat de houden, dit leverde in het verleden vaak voor problemen op en rond het pleintje bij de Chinees in de buurt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren