Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hardrijder is rijbewijs kwijt op Sloeweg

Toegevoegd: 06-01-2018, 18.19 uur
De automobilist reed 156 km/u.
De automobilist reed 156 km/u.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEERENHOEK - De politie heeft zaterdagmiddag het rijbewijs ingevoerd van een bestuurder op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek.


De automobilist reed 156 km/u terwijl er op de Sloeweg maximaal 100 km/u is toegestaan. Voor deze overtreding heeft de verkeerspolitie het rijbewijs van de man ingevorderd.

De Sloeweg tussen de A58 en Westerscheldetunnel staat erom bekend dat weggebruikers er extra gas geven. Er wordt regelmatig door de politie gecontroleerd met onder andere een lasergun.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (11-1-2018 om 17:38)
@Bestuurder, ik wil zeker niet beweren dat ik een perfecte chauffeur ben en natuurlijk maak ik ook fouten (is menselijk) maar ik weet wel zeker dat ik: enorm oplet, overal en altijd netjes richting aangeef, niet met een smartphone achter het stuur zit (ik heb er zelfs geen),ik rijd niet naast de weg en ik houd me aan de alcohol limiet. Veel meer kan ik niet doen en vandaar die 34 jaar schadevrij, weet je hoe vaak ik heb moeten remmen voor mensen die NIET opletten, geen richting aangeven enz enz??? Maar de discussie ging over snelheid: liever iemand die oplet en 20 km te hard rijd dan iemand die exact de max snelheid rijdt en met een telefoon bezig is! En als je nu zoekt naar ongeval veroorzaker nummer 1: met stip de smartphone! Overal!
Bestuurder (11-1-2018 om 08:41)
@AntiGSM; Dat zegt helemaal niets over je rijvaardigheid. Al eens aan gedacht dat je mede-weggebruikers je al 34 jaar weten te ontwijken? Internationaal wordt er over het algemeen van uitgegaan dat ongeveer een derde van de dodelijke ongevallen (mede) veroorzaakt wordt door limietoverschrijdingen of onaangepaste snelheden (zie bijv. OECD/ECMT, 2006). Het is echter lastig om precies vast te stellen wanneer een (te) hoge snelheid de belangrijkste oorzaak is, omdat er naast snelheid ook vaak andere factoren in het spel zijn die tot een ongeval leiden. Het is met name moeilijk objectief vast te stellen wanneer een snelheid te hoog is voor de omstandigheden. De politie registreert snelheid dan ook weinig als ongevalsoorzaak.
AntiGSM (10-1-2018 om 12:01)
@Waldorf; ik rij dan ook al 34 jaar schadevrij....en jij Waldorf???
Waldorf (10-1-2018 om 00:05)
AntiGSM (9-1-2018 om 16:11) Kijk aan. De perfecte chauffeur. Succes knul.
AntiGSM (9-1-2018 om 16:11)
@Waldorf; ik kan je dit vertellen: ik rij behoorlijk vaak snel (als de situatie dit toelaat, NOOIT in de bebouwde kom want daar is het wel gevaarlijk) en ik kan je verzekeren dat je het bij hoge snelheid wel uit je hoofd laat om met een smartphone bezig te zijn want dat gaat gewoon echt niet. Het zijn inderdaad vaak de langzamere chauffeurs die zich vervelen en niet kunnen concentreren en dan maar wat anders gaan doen zoals op een telefoon harken. En die zijn dus gevaarlijk, gaan slingeren of gaan ineens naar links zonder richting aangeven enz enz en dan zeggen ze dat die snellere bestuurder de schuld is??
Waldorf (8-1-2018 om 20:33)
AntiGSM (8-1-2018 om 17:45) Zelden iemand zulke onzin horen uitkramen over snel rijden en dus wel opletten.
Cookie-instellingen beheren