Drie autobranden in Westkapelle

Toegevoegd: 07-01-2018, 03.10 uur

Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - De brandweer heeft vannacht in Westkapelle in drie auto’s een brand geblust. Mogelijk zijn de branden aangestoken.

De eerste melding van de brand aan de Nieuwe Dijkstraat werd gedaan rond 00.30 uur. Iets later bleek er ook een auto in brand te staan aan de Weverijstraat. Deze twee auto’s brandden volledig uit. Een derde autobrand werd ontdekt rond 01.05 uur aan de Molenwal. Deze beginnende brand kon door de politie en omstanders grotendeels worden geblust voor aankomst van de brandweer.

Voor het blussen van de branden zijn twee blusvoertuigen ingezet. De politie onderzoekt de autobranden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (7-1-2018 om 11:10)
Er zijn 4 auto's in de brand gestoken op 3 verschillende plekken
jacob (7-1-2018 om 10:28)
Lijkt verdacht veel op brandstichting. Degene die hier bij betrokken is kan op zijn borst kloppen en terug kijken op een hele stoere daad. Het is toch schitterend om ander mans bezit te vernielen. Wat een ongelofelijke lafaard(s)