Minderjarige inbrekers opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 07-01-2018, 18.41 uur

Een hondengeleider ontdekte een kapotte ruit aan de achterzijde van de school.
Een hondengeleider ontdekte een kapotte ruit aan de achterzijde van de school.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft gisteravond in Middelburg twee minderjarige verdachten opgepakt voor een inbraak een school aan de Korczakstraat. Het gaat om twee jongens van 15 en 17 jaar.

Een getuige zag rond 20.30 uur dat er mensen met zaklampen door de school liepen, vertrouwde het niet en belde de politie. De getuige gaf daarbij ook een duidelijk signalement door van de daders. De politie startte een zoekactie in de omgeving. Een hondengeleider ontdekte een kapotte ruit aan de achterzijde van de school.

Agenten vonden de twee aangehouden verdachten op de Koninginnelaan. Ze voldeden aan het signalement van de getuige en hadden bovendien allebei een zaklamp, werkhandschoenen en een bivakmuts bij zich. Ze zijn opgepakt en naar een politiecel in Torentijd gebracht. Of ze bij de inbraak iets hebben buitgemaakt is niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kanizwemmu (8-1-2018 om 12:54)
Ouders zullen ze wel hebben maar opvoeders betwijfel ik.
Michel (8-1-2018 om 11:30)
Het zal wel weer een Haltje worden, want deze beginnende criminelen zijn nog zo jong en hard aanpakken mag niet want dít is zo zonde. Ze weten dondersgoed wat ze doen, Geen medelijden met deze knapen, aanpakken die handel zo ook de ouders.
mikel (8-1-2018 om 06:54)
tjonge zeg ga je naar school toe..is het weer niet goed
Marijn (8-1-2018 om 01:24)
Mooi dat die nieuwe generatie geen genoeg van school kan krijgen. Ik was blij als de bel ging en naar huis mocht.
zeeuw (7-1-2018 om 20:53)
hebben die geen ouders